Contact

Motorlifestyle.nl

Motorlifestyle.NL

Met Accommodaties Speciaal Geselecteerd Voor De Motorbiker.

Contact motorlifestyle.nl?

Neem contact op als motorrbiker of als motorbiker accommodatie houder in Europa. Natuurlijk ook als u een zeer motorbiker vriendelijke accommodatie houder bent 🙂 of als u een motor nieuwtje hebt of gewoon uw biker verhaal wil delen.

Facebook

Laat iets van je horen.

Twiter

Heb je een nieuwtje over je motorvakantie of gewoon een nieuwtje, laat het even weten!

email me (paul)

redactie@motorlifestyle.nl

Aarzel niet, maar Neem contact met ons op, Don't hesitate, Contact Us.

Stuur E-mail naar ( redactie

man in pak-zaken man

Gebruik het (apenstaartje @ ) teken.

motorlifestyle.nl )

man in pak-zaken man

Of Stuur E-mail naar ( paul-motorlifestyle-plaatsingschuurvondst(apenstaartje) outlook.com

Our story? de fiets werd toch een motorfiets.

Maar wat is nu The story? 🙂

Nog steeds denk ik terug aan hoe toegewijd mijn motorrijinstructeur was . Ik dacht dat doe ik even! Tot dat ik de kracht van de motor ervoer, voor het eerst op de autoweg door regen reed, een dreun van mijn motorrijinstructeur op mijn schouder kreeg met de mededeling dat had een auto kunnen zijn! Dus kijk ik altijd eerst goed achter me voordat ik naar rechts of links af sla, na richting te hebben gegeven natuurlijk. 🙂

Alweer een tijdje onderweg nu met de website motorlifestyle.nl. Nu in een nieuw jasje. Graag komen we met jou/u in contact om eens van gedachten te wisselen en nieuwtje te horen je motor te bewonderen en te horen over jou motorbiker ervaring, jou motorbiker vakantie.  

error: Content is protected !!