More Motorbike Vacation

Motorbike Vacation-Time!

Een motorvakantie adress vinden op motorlifestyle.nl. Voor de vaste bezoeker eigenlijk niets nieuws. Maar nu is het alleen op Nederland en Europa gericht.Hele leuke onwikkeling zie je soms bij de hotels in de wintergebieden die zoveel te bieden hebben in het zomer seizoen. Zij gebruiken ook hun aparatuur om u te voorzien van een droog motorpak en zelfs een gereinigde helm en gedroogde laarzen na een flinke regen bui. Mijn tip vraag er naar of die faciliteiten er zijn. Wel zo goed geregeld vinden wij van motorlifestyle.nl

We hebben geluisterd naar onze bezoekers en zijn nu Mobieler

Motor lifestyle,  je hele leven!

Speciaal voor de Motorfiets rijder met zijn / haar motor lifestyle!. (Zelf reed ik een Honda cb750 een machtige machine! Geweldig om mee te toeren!) Daarom ben ik deze website begonnen! Na eerst alleen een portal te zijn geweest met nieuws over Honda cirquit races, wat vakantie adressen enz  hebben we ons nu vooral gericht op de motorfiets vakantie. Probeer eens een echt   motorbikeHotel  in Nederland of in Europa waar het geluid van je motorfiets zorgt voor een warm welkom! 

We hebben diverse motorfiets vakantieadressen en mogelijkheden, hebben diverse adressen zoals een motorvakantie in België.  Waar je vakantie kan houden in een mooie Motorherberg of een prachtig Motorhotel voor een motor vakantie in Italië of een in de bergen van Oostenrijk en verschillende gebieden van Duitsland vaak met mooie motor vakantie routes.

Beperkte gegevens verzameling

Motorlifestyle.nl heeft u IP-adres al geanonimiseerd (uw persoonlijke gegevens afgeschermd) door een script tekst op de website te plaatsen.

We maken gebruik van Youtube. Youtube verzameld alleen informatie wanneer u het filmpje aan zet op de website. Het filmpje is standaard uitgezet!

Bij normaal gebruik (gewoon bladeren, lezen enz.) van de website worden er geen IP-adressen verzameld! Alleen als er reden voor is. Dit om data misbruik (inbreken op de website) te voorkomen! Om de website te beveiligen en daarmee u als bezoeker te beschermen worden er “incidenteel” IP-adressen opgeslagen.

Stuur E-mail naar ( Paul-Redactie

Leave us a message

motorlifestyle.nl )

Let's Talk

Find me here

error: Content is protected !!