Motorlifestyle.NL

Verhaal/nieuws

Motorlifestyle.nl

Welkom!

Facebook

Laat iets van je horen.Meld je aan op de groep.

Twiter

Nieuwtje over je motorvakantie enz , laat het even weten!

Instagram

Voor al je mooie motorbike foto's. We zien er naar uit!

Motorcrosser sprong

Amazing !

Husqvarna FS450 (20021)

Iedere motorrijder verlangt er naar om een motor te kunnen gaan rijden die na komt wat de fabrikant heeft belooft. Daar is  voor 20021 de Husqvarna FS450
Met dit degelijk merk heeft Paul spiering resent nog Dakar 2020 gereden en wie weet heeft hij al wat nieuwe dingen mogen uitproberen. Het subframe bijvoorbeeld van deze motorfiets bestaat uit een samenstelling van carbon fiber en de kunststof Poliamide
een ijzersterk duo!

Super frame met een ijzersterke bescherming

De mooie blauwe kleur van het frame van de Husqvarna FS 450 komt door een zeer hoogwaardige poedercoating en kan dus aardig wat hebben wat lak betreft Dit gaat heel wat jaren mee!

(Poedercoating betekent meestal een hars die samen met een bepaald soort pigment op het metaal word gespoten en dan in een oven word verhit totdat de hars gaat vloeien en zo een prachtig geheel word met de pigment Dit is ook weer een ijzer sterk duo!)

 This motorcycle combines state-of-the-art developments that have proven themselves on other Husqvarna motorcycles Dit las ik laatst op internet. Natuurlijk aan jou om dit uit te proberen!😎

Motorcrosser sprong

Almost !

Motorbiker Bijna "Levend Opengesneden" Door Autopsie Arts En "Levend Begraven!"

Motorbiker bijna levend opengesneden bij Autopsie
De 27- jarige man Shankar uit India was na een ernstig motorbike ongeluk naar een ziekenhuis gebracht.
Daar in coma lag hij aan de beademing apparatuur. De Artsen daar verklaarde de jonge man Hersendood.
 
Daarop werd hij verhuist naar het ziekenhuis waar zijn ouders en hij vandaan kwamen. Om daar autopsie te laten doen. Terwijl de ouders en verdere familie bezig waren met de voorbereidingen voor de begravenis kwam de Autopsie Arts bij het lichaam.
Onderzocht het en bemerkte iets vreemds.
 
 
 
Bij het aanraken van de handen van de jonge man kreeg het lichaam kippenvel en de handen bewogen. Daarop besloot de Arts met precisieapparatuur de pols te meten en ook de hartslag. De man bleek nog in leven te zijn!
 
Nu een paar dagen later en nader onderzoek is gebleken dat de Jonge man kans heeft het ernstige motor ongeluk te overleven dankzij deze oplettende Arts die na vele Autopsies moet erkennen dit nog nooit mee te hebben gemaakt.
De Vitale functies zijn inmiddels normaal ook verwacht men dat hij goed op de behandeling zal reageren.
 

Pasion,Pasionata,Passie

MotorcrosserMX1 decoratif

Pasion,Pasionata,Passie

De passie voor motorrijden/motocross vind je wereldwijd ook in zuid Amerika bij deze motorbikevrouwen!

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo

El motocross es una de las disciplinas más emocionantes del motociclismo y muy útil si practicas otras disciplinas. Pero para competir no solo hay que saber ir en moto! la preparación física y mental son igual de importantes así como disponer de los medios

Vertaald naar het Nederlands zeggen ze;

Fantastische Disciplines

 

Motocross is een van de meest fantastische disciplines van het motorrijden en erg handig als je andere disciplines beoefent of wil gaan beoefenen.

winnen en concurreren

Maar om te winnen en te concurreren moet je niet alleen weten hoe je een motorcycle moet besturen! fysieke en mentale voorbereiding zijn net zo belangrijk als het hebben van de middelen!

 

Draag beschermende motorkleding!

Draag Beschermende motorbike kleding zoals; in de zomer lichte leren motorhandschoenen en korte leren motorlaarzen/schoenen.

Draag als je geen motorpak wil dragen in ieder geval een rug beschermer!

Bedenk dat een autoweg is als grof schuurpapier jou shirt houd het een milliseconde vol!

dan is jou rug aan de beurt!

error: Content is protected !!